logosuperior01

A+ A A-

El Patí cau derrotat a la pista del FC Barcelona B

El F.C. Barcelona "B" ha derrotat al C.P. Vilanova per 9 gols a 2 en el seu partit corresponent a la primera jornada de la Primera Nacional, jugat ahir al migdia al Pavelló de les Llars Mundet de Barcelona. El Patí ha començat amb moltes ganes d'aconseguir un bon resultat però no ha estat possible. El rival, un equip molt rodat, ha fet un gran partit. Els blaugranes tenen entrenador nou , en Jordi Camps, el veterà porter O. Tarrés i jugadors júniors de gran qualitat, entre els que destaquen I. Alabart, autor de quatre gols, S. Aragonés, ambdós amb la selecció espanyola sub 20, Llorca que ha fet 3 gols i l'andorrà Ll. Miquel també participant en l'Europeu sub 20.

La primera part ha començat bé pels vilanovins amb un gol de penal en el minut 2 marcat per Salvadó. Desprès la maquinària blaugrana s'ha posat en marxa i l'entrada en pista de Alabart -un gran jugador com ho ha demostrat avui i en l'Europeu on va ser el pal de paller de la selecció espanyola- ha capgirat el partit, amb tres gols i un de Llorca, abans del descans.

La segona part ha començat igual amb el segon gol visitant també marcat per Salvadó, però de nou l'allau degols dels de Camps – S. Aragonés, Alabart de falta directa acumulativa, Palazón i dos de Llorca- fins al 9 a 2 final.

Tot i el resultat, l'equip ha mostrat un potencial molt gran, que sortirà a la llum partit a partit.

FITXA TECNICA

Poliesportiu de les Llars Mundet de Barcelona

F.C. BARCELONA "B".- Tarrés, Roca, S. Aragonés, Martinez, Llorca (equip inicial) Alabart , Palazón, Roca, Miquel

Entrenador Jordi Camps

C.P. VILANOVA .- Escofet, Salvadó, Córdoba, J. Aragonés, Cristià (equip inicial) Cuevas, Muntané, De Guia i Ramirez.

Entrenador .- J.L. del Riu

Arbitres : J. Rovira i F. Moreno

Gols

Primera part .

0-1 Salvadó de penal (min 2); 1-1 Alabart (min 12); 2-1 Llorca (min 13), 3-1 Alabart (min 16); 4-1 Alabart (min 19)

Segona part.

4-2 Salvadó (min 2); 5-2 S. Aragonés (min 8); 6-2 Llorca (min 9); 7-2 Alabart de FDA (min 12): 8-2 Llorca (min 14); 9-2 Palazón (min 19).