logosuperior01

A+ A A-

El Vendrell elimina el Vilanova i jugarà les semifinals de la Copa del Rei

Els de Delriu han donat la cara en tot moment i han anat per endavant en el marcador fins al minut 12 de la segona part

El Vendrell ha derrotat per tres gols a dos al Mopesa Vilanova en el primer partit de la jornada de divendres de quarts de final de la Copa del Rei – 70è Campionat d’Espanya- que es disputa aquest cap  de setmana a Oviedo.

Destacar la poca afluència de públic -s’estava en família- i  això, juntament amb altres situacions com les de les transmissions de la televisió, caldrà que en prenguin nota els directius de la FEP per donar-li un altre caire a aquesta competició.

El resultat, mal que no ens agradi, ha estat just perquè els vendrellencs han estat més efectius. Sols apuntar  que  el Vendrell ha hagut que suar més del que pensaven per capgirar el marcador; han anat per darrera bona part del partit.

En la primera part el Vilanova ha sortit  amb una defensa molt ben plantada davant  de J.R. De Moya, amb poques alegries ofensives,  però colpejant  amb les seves contres als del Vendrell, que  han començat  aquesta primera part  a un fort ritme. Però el Patí no ha trencat en cap moment  la seva organització defensiva.

En el minut 10, J. Ferrer desviant un tret de M. Garcia, inaugurava el marcador pels vilanovins, que han tingut  més d’una ocasió clara, amb bola al travesser inclosa, per augmentar el marcador, malgrat que també els vendrellencs les han tingut.  Però De Moya, amb la seva veterania,  els ho ha impedit. Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part.

En la segona part el Vendrell s’ha estirat, però ha estat el Vilanova qui ha tingut la seva oportunitat per ampliar el marcador amb un penal que F. Gil no ha transformat en  el minut 3 i mig. En el minut 7 en una de les poques errades defensives fins a leshores del Patí, X. Costa  ha enviat un tret creuat que ha significat l’empat a un gol. Aquest gol ha fet mal al Patí, que ha perdut la concentració i, pel contrari, ha donat ànims al Vendrell.

Però en el minut 12, F. Gil sorprenia a Molina i tornava a posar al Vilanova per endavant en el marcador (2 a 1). L’ alegria ha durat ben poc, ja que en el minut 13 els àrbitres han xiulat penal contra el Patí, que no ha transformat Jepi Selva. Als quinze segons, nou penal contra el Vilanova, que ara sí ha transformat Albesa  El Vilanova, estava amb poca betzina i en el minut 17 Costa  marcava el tercer gol, que al final ha estat el de la victòria, malgrat que  Albesa en el minut 23 podia haver arrodonit el marcador si hagués transformat la falta directa acumulativa.

Fitxa tècnica:

MOPESA VILANOVA.- De Moya, J. Ferrer, M. Garcia, Creus, F. Gil (equip inicial) O. Martinez, C. Rodriguez

MORITZ VENDRELL.- Molina, Selva, Albesa, Barroso, Costa (equip inicial) O. Ruiz, Ll. Ferrer, A. Rodriguez

Àrbitres.- J. Gómez i S. Mayor. No han influït en el marcador

Gols:

Primera part:

1-0 J. Ferrer ( min 10)

Segona part:

1-1 X. Costa ( min 7); 2-1 F Gil (min 12) ; 2-2 X. Costa de penal (min 13) ; 2-3 Albesa (min 17).