logosuperior01

A+ A A-

Victòria balsàmica del Vilanova a Blanes (4 a 5)

El Vilanova Mopesa ha superat al Muralla Òptica Blanes per  4 gols a 5 en el partit disputat aquest dimarts de Mascarots al Pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes, corresponent a la jornada 18 de l’OK Lliga masculina. Tota ja jornada, tret d'un partit, ha estat avançada perquè el proper cap de setmana hi ha competicions europees de clubs.

La victòria del Patí Vilanova és balsàmica, ja que trenca una mala ratxa de cinc derrotes consecutives i, a més, perquè serveix per guanyar el gol average particular amb el conjunt actualment dirigit per M. Umbert. El resultat cal considerar-lo just, perquè els vilanovins sempre han portat la iniciativa en el marcador, i han superat amb ofici els moments en què els locals han empatat el partit. Primer a tres gols, i després a 4, gràcies a dos penals   transformats per Bargalló; el darrer, a manca de dos minuts i mig pel final i amb nou faltes acumulatives cadascun dels equips. Avui, el Patí ha sapigut buscar la desena falta, que transformada per Creus li ha donat els tres punts i encara hauria pogut ampliar el seu marcador si el mateix Creus, a manca de un minut i mig, hagués transformat una nova falta directa, aquesta per targeta blava a Bargalló.

A la primera part Creus obria el marcador al minut  2, sorprenent als locals, que han empatat gràcies a un gol de Bargalló en el minut  10. El Vilanova jugava ordenat en defensa , amb un J. R. de Moya esplèndid, i aprofitant les ocasions que se li presentaven. Al minut 15, O. Martínez, i en el 18, C. Rodríguez, obrien  un forat de dos gols que s’ha mantingut fins al final de la primera part.

En la segona la tònica de l’encontre ha estat la mateixa. Fins al minut 12 no ha estat quan Teixidó, en un rebuig del porter del Patí, escurçava diferències. A manca de vuit  minuts, els dos equips  ja havien fet 9 faltes acumulatives i hom pensava que el risc era gran. I més quan al minut 19 Bargalló transformava un penal i empatava el partit. Però ha estat un miratge, ja que trenta segons desprès J. Ferrer en una contra tornava a posar per endavant als de Delriu.

Eren els minuts finals i el partit estava obert. I més quan al minut 22 i mig un nou penal permetia a Bargalló tornar a empatar, aquest cop a 4 gols. Però, avui, els vilanovins, per fi, han aconseguit provocar la desena falta acumulativa i Creus l’ha transformat. Restaven menys de dos minuts i els locals s’han llençat a per totes. Bargalló ha aturat una contra visitant amb falta clara, que li ha costat la targeta blava directa. Creus ara no ha transformat. Total; 4 a 5 pels de Vilanova  i problemes per a un Blanes que no té una banqueta de garanties.

Per part del Vilanova, un molt bon partit defensivament, i recuperant poc a poc el seu poder atacant. Esperem que sigui l’inici de la recuperació. El porter J. R. De Moya ha estat molt encertat.

Fitxa tècnica:

MURALLA OPTICA BLANES: Llaverola, Teixidó, Bargalló, Grasas, K. Ridaura ( equip inicial) A. Ridaura, Formatjé

C.P. VILANOVA MOPESA: J.R. De Moya, F. Gil, Creus, O. Martínez. M. Garcia ( equip inicial) C. Rodríguez, J. Ferrer

Àrbitres: Srs Delfa i López Expósito. En la seva línia d’autoritarisme, sense influir en el resultat final.

Gols:

Primera part

0-1 Creus (min2) ; 1-1 Bargalló (min 10) ; 1-2 O. Martínez (min 15) ; 1-3 C. Rodríguez (min 18)

Segona Part

2-3 Teixidó  (min 12) ; 3-3 Bargalló de penal (min 19) : 3-4 J. Ferrer (min 20 i mig) : 4-4 Bargalló de penal (min 22 i mig) ; 4-5 J. Creus de FDA (min 23).

Targetes Blaves: Bargalló.