logosuperior01

A+ A A-

El Vendrell s'emporta els tres punts de Vilanova

El Moritz Vendrell  ha derrotat per 2 gols a 4 al Vilanova Mopesa al partit disputat aquesta tarda de Carnaval al pavelló de la plaça de les Casernes, que presentava una bona entrada per ser el dia que era. El partit de la jornada 17 ha suposat la cinquena derrota consecutiva dels de Delriu, que ja són l'equip més golejat de la lliga. Joan Ramon De Moya ha debutat com a porter dels vilanovins.

Avui el derbi ha estat l’aperitiu del partit que disputaran els dos equips a Oviedo el dia 1 de març, corresponent als quarts de final de la Copa del Rei, d’acord amb el sorteig fet el passat dimecres. Dir també que a la llotja hi havia el president  de la FEP, Carmelo Paniagua, i el president del  Comité d’Hoquei, el vilanoví de neixament i vendrellenc d’adopció, Lluís Ferrer

La victòria  visitant és justa si ens atenem al que s’ha vist sobre la pista, ja que els roig-i-negres han  controlat el joc al ritme que més els ha convingut, han portat la iniciativa en el marcador en tot moment i el Vilanova no ha estat encertat de cara a porteria, malgrat que en defensa certament ha millorat  respecte a partits anteriors. Avui ha debutat J. R. de Moya sota els pals del Patí, per cobrir amb experiència la baixa de Luis Gil, que estarà lesionat un parell de mesos. La seva actuació ha estat molt correcta.

La primera part ha començat amb força empenta dels Vendrell, que han dominat clarament els 10 primers minuts amb bones ocasions per inaugurar el marcador. Després, el partit s’ha equilibrat, però tenia un ritme d’anades i tornades que no li convenia gens al Patí. Al minut 20, un tret d’A. Rodriguez l’ha desviat Manel Garcia en pròpia porta, sorprenent a J.R. de Moya.

Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part i, en la represa, J. Creus als tres minuts feia l’empat en una bona jugada en què ho ha fet tot bé dins de l’àrea.  Al minut 7, Albesa transformava la falta directa acumulativa i, dos minuts més tard, J. Selva, amb un fort tret creuat, ampliava les diferències.

En el minut 12, targeta blava a M. Garcia; rigorosa  i, més, quan hem vist com després els arbitre arronsaven la mà amb accions de Jepi Selva que, com a mínim, mereixien la mateixa sanció. La falta directa  no l’ha transformat Albesa,  a l'aturar-la  el porter vilanoví.  Jugant en inferioritat. F. Gil   marcava el segon gol local i semblava que amb la desena falta a punt de caure hi hauria la possibilitat de empatar. Però ni el Vilanova ha estat capaç de forçar-la ni els arbitres han tingut la mateixa  “soltura” en ensenyalar-la . I restaven 12 minuts

A manca de tres minuts, J. Selva, amb l’infortuni de De Moya feia el quart gol, i  després  el mateix Jepi Selva  no ha transformat la quinzena falta acumulativa, molt protestada pel personal.

Diguem el que diguem, el Vilanova segueix en mala ratxa  i el Vendrell  tot el contrari.

Avui, lamentablement, hem de criticar a la Junta Directiva del Patí que  no hagi fet un record pel Sr. Vicens Coll (E.P.R.), traspassat aquesta setmana i que va ser un dels fundadors del Club (carnet original número 4) i jugador de la primera època – any 1951-. Era l’únic jugador del primer partit oficial que restava viu, així com dels membres  fundacionals.

Fitxa Tècnica:

C.P. VILANOVA MOPESA: J. R. De Moya, F. Gil, J. Creus, J. Ferrer, M. Garcia ( equip inicial) C. Rodriguez, O. Martinez, E. Pujals,

MORITZ VENDRELL: Molina, J. Selva, X. Costa, Barroso, E. Albesa (equip inicial) O. Ruiz, A. Rodriguez, J. Aragonés, Ll. Ferrer

Àrbitres: Srs Veiga i López Leyton. No ens han agradat  perquè no han repartit la justícia a tots dos equips per igual. El Vendrell no es pot queixar  ni molt menys, i no pas avui sols. A títol d’exemple, Jepi Selva hauria d’haver vist la targeta blava i no un cop,  si haguessin emprat la mateixa vara de mesurar com ho han fet abans amb el vilanoví Manel Garcia. No volem regals, però tampoc el contrari.

Gols:

Primera part:

0-1 Manel Garcia pròpia porta (min 20)

Segona part:

1-1 J. Creus ( min 3) ; 1-2 Albesa de FDA (min 7) : 1-3 Selva (min 8 i mig); 2-3 F. Gil (min 13) ;  2-4 Selva (min 22)

Targeta Blava: M. Garcia.