logosuperior01

A+ A A-

El Vilanova surt escaldat de Reus (12 a 6) i perd el quart partit seguit

El Reus Deportiu ha golejat per 12 gols a 6 al CP Vilanova Mopesa en el partit disputat aquest vespre en el pavelló del Reus, corresponent a la setzena jornada de l'OK Lliga masculina. Amb aquesta derrota, el Patí porta ja quatre jornades sense conèixer la victòria i això li fa perdre les posicions a la taula classificatòria. Malgrat tot, cal destacar que avui els vilanovins anaven molt limitats a Reus: sense el porter titular Lluís Gil, amb problemes al genoll, i amb M. Garcia i O. Martínez amb problemes físics que els han impedit entrenar al ritme de la resta de companys durant tota la setmana.

El Reus Deportiu ha golejat per 12 gols a 6 al CP Vilanova Mopesa en el partit disputat aquest vespre en el pavelló del Reus, corresponent a la setzena jornada de l’OK Lliga masculina. Amb aquesta derrota, el Patí porta ja quatre jornades sense conèixer la victòria i això li fa perdre les posicions a la taula classificatòria. Malgrat tot, cal destacar que avui els vilanovins anaven molt limitats a Reus: sense el porter titular Lluís Gil, amb problemes al genoll, i amb M. Garcia i O. Martínez amb problemes físics que els han impedit entrenar al ritme de la resta de companys durant tota la setmana.

I per adobar-ho, esmentar que, com diu el tòpic, la història es  repeteix en un altra escenari, tal com va passar la setmana passada a Vic, on, com avui,  els de Delriu van donar la cara durant tres quartes parts d'encontre. Avui en dos minuts  -del 10 al 12 de la segona part- hi ha hagut sis gols: dos del Patí Vilanova i quatre dels Reus. A partir d’aquí, la golejada final.

El partit  ha estat força interessant,  amb 18 gols al final i, com hem dit, equilibrat en el marcador fins al minut 10 de la segona part. Hi ha hagut quatre targetes blaves – tres pel Patí:  Del Riu, M. Garcia i Creus; i una pel  Reus: Rubio.

La primera part, que ha finalitzat amb avantatge local de 4 gols a 3, ha vist alternances en el marcador, marcant Salvat en el minut 2, empatant C. Rodríguez en el 15, Molet  avançava als  locals en el 18 i empatat tot seguit Creus.  Al 19, Casanovas ha transformat un penal ( hi ha dubtes que la bola hagi entrat) . Al 20,  Rubio posava dos gols de diferència en el marcador, per ser E. Pujals qui tornava a fer entrar al Patí en el partit abans del descans (4 a 3).

Empat a 5 i dos minuts bojos
A la segona part, fins al minut 10 no s’ha mogut el marcador, malgrat que R. Marín ha tingut dues faltes directes (una per acumulació i l’altra per la targeta a Delriu, que A. Aguilar ha aturat). En aquest minut 10, F. Gil marcava l’empat a 4 de penal i començaven els dos minuts bojos. Molet primer pel Reus, J. Ferrer en la següent jugada empatava (5 a 5) . Però sense passar ni un minut, tres gols dels locals: un de Marín i dos de Rubio.

El partit estava trencat i M. Garcia i Rubio han estat sancionats amb targeta blava per una picabaralla. Esteve Pujals feia el sisè i darrer gol del Vilanova  en el minut 17 (8 a 6),  però l’equip estava ja fora de l’encontre. Fins al final, gol d’ Adroher,  targeta blava a Creus i gol de falta directa de Marín  i dos gols més de Adroher al minut 24.

Total, una golejada que fa mal. I ara, a esperar al Vendrell dissabte de Carnaval a les sis de la tarda.

Els àrbitres, O. Valverde i Castellnou,  sense influir en el resultat final.