logosuperior01

A+ A A-

El Patí goleja al URI suïs

El Mopesa Vilanova ha golejat al Uri suïs per 12 gols a 0 n el partit de tornada de l’ eliminatòria de vuitens de final de la Copa de la CERS, disputat aquesta tarda en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes, que presentava una pobre entrada de públic , però amb una nodrida i sorollosa representació helvètica.

Amb aquest resultat el global de l’ eliminatòria es de  20 gols a 1    i el C.P. Vilanova passa a quarts de final on es trobarà   al guanyador de la corresponent al Giovinnazo – Merignac

Poc es pot parlar d’ aquest partit ja que ha estat , tal com indica  el marcador, un passeig pel Patí, pràcticament un entrenament amb públic. Cal destacar  que avui LL. Gil  no s’ ha equipat, però si que estava en el Pavelló, que A. Aguilar ha estat el porter al llarg de 45 minuts , amb una actuació  molt bona i amb total seguretat , i que  ha debutat com a porter el jove A. Ferrer.

Els gols s’ han repartit entre tots els jugadors de pista excepte J. Ferrer que  no ha “sucat” malgrat que ha tingut  la seva oportunitat amb un penal en el minut 11 de la primera part, que ha finalitzat amb un clar  marcador de 9 gols a 0.

Al llarg d’ aquest primer temps   els gols han anat arribant , sense prémer l’ accelerador , i ja en la segona part  els de Del Riu considerem que no han  seguit igual i no han volgut fer “sang” com  col·loquialment es diu, i els del URI han estat més actius.

En fi  ara a esperar qui ens espera en quarts de final,  i que sortirà del Giovinnazo- Merignac que intentarem seguir per les webs italianes

Fitxa tècnica

MOPESA C.P. VILANOVA .-A. Aguilar, Creus, F. Gil;J. Ferrer, M. Garcia ( equip inicial) O. Martinez, E. Pujals, C. Rodriguez, S. Sabater, A. Ferrer ( p.s.)

RCH – URI.-

Arbitres : Srs. T. Ullrich i F. Shaffer d’ Alemanya. Sense problemes.

Gols

Primera part

1-0 Creus ( min 4); 2-0- Gil ( min 7 i mig) ; 3-0- Creus ( min 8 i mig) ; 4-0- M. Garcia ( min 12); 5-0 Pujals ( min 15 i mig) ; 6-0 C. Rodriguez ( min 18 i mig) ; 7-0 Pujals ( min 19 ) ; 8-0 Pujals ( min 20 i mig) 9-0 S. Sabater de penal ( min 23)