logosuperior01

A+ A A-

Derrota inesperada davant el Shum

El Shum Maçanet s’ha emportat els tres punts de la seva visita al pavelló de les Casernes després de derrotar clarament al CP Vilanova Mopesa per 1 gol a 5, en partit corresponent a la catorzena jornada de l’OK Lliga masculina jugat divendres al vespre.

Amb aquesta derrota  es complica i molt la presència del Vilanova a la Copa del Rei, que es disputarà a Oviedo. Sii ens deixem  anar pel cor ho lamentem, però no així si ho fem amb el cap: la situació econòmica del club no està per tirar coets i anar a la Copa del Rei, on, diguem-ho clar, és una utopia total arribar a ser el guanyador, és llençar uns diners que es poden invertir en altres coses, com per exemple en la Copa de la CERS, competició enguany més atractiva i amb  més possibilitats de conquerir-la que la competició domèstica.

Ara el que pertoca és deixar enrere el partit d’ahir, intentar anar a Vic a rascar algun puntet i centrar-se primer en la lliga, on amb 12 puntets més (4 victòries) estaríem estadísticament  amb la permanència garantida – encara hi han 48 punts en joc- i a la Copa de la CERS. Si, de retruc,  s’entra a la Copa del Rei, bé. Però si no, no cal esquinçar-se les vestidures. Ja sé que potser esportivament no és massa correcte, però com que crec que hem de trepitjar de peus a terra així ho dic.

Si ens referim al partit d’ahir, poca cosa a dir. Era un partit trampa, ja que el Shum és un equip amb força potencial que no està a classificació on li pertoca, i que en algun moment començaria a destapar-se.  Ahir, amb un joc seriós i ben posicionats, van controlar  el partit  i van aprofitar a la segona part les facilitats donades pel Vilanova. Res a dir, i menys quan sempre van anar per endavant en el marcador. El Patí va fallar dos penals i una falta directa, mentre que el Shum no va tenir cap llançament a bola aturada.

A la primera part, després de fallar un penal F. Gil en el minut 7, va ser Navarro qui va avançar als visitants en el minut 16. M. Garcia - el millor jugador del Patí juntament amb L. Gil – qui empatava al minut 20.

A la segona part, el perill  va venir de part del Shum, que poc a poc colpejava a un Vilanova amb cor, però amb poques idees. Rubén Fernández – el millor dels visitants- va  marcar dos gols als minuts 8 i 11 i Bartrés va deixar el partit – si no ho estava ja- vist per sentència al 18. Després  J. Ferrer va fallar la falta directa acumulativa, Marc Roca va tornar a marcar pels d'I. Sanz i  el Patí va fallar un altra penal, que sols hauria servit per maquillar el resultat.

Destacar que el Vilanova va marxar al descans amb 8 faltes acumulatives en contra i que en tota la segona part sols  li van assenyalar una. Avui, com diu aquell, ni dels arbitres ens en podem queixar ni mica. Tenim dues setmanes per adreçar una mica la nau,  amb el partit contra l’URI dissabte vinent, que ha de servir per agafar aire.

Fitxa tècnica:

MOPESA VILANOVA: L. Gil, F. Gil, J. Ferrer, Creus, M. Garcia (equip inicial) C. Rodríguez, E. Pujals, O. Martínez

SHUMGRUPO MAESTRE: W. Domínguez, Galán, Bartrés, Roca, Navarro(equip inicial)R. Fernández, Gelma, Pujol

Arbitres.- Srs. J. Ribó i J.J. Prades. Molt correctes

Gols:

Primera Part

0-1 Navarro (min 16) ; 1-1 M. Garcia (min 20)

Segona Part

1-2 R. Fernández (min 8) ; 1-3 R. Fernández (min 11) ; 1-4 Bartrès (min 18) ; 1-5 .M. Roca (min 20).

 

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN