logosuperior01

A+ A A-

Base Club Patí Vilanova: Torna la competició

Jornada curta dels equips base del Club Pati Vilanova aquest cap de setmana de reis. Nomes 3 equips han jugat competició.

L’Aleví C debutava a la segona fase del campionat de Catalunya amb el sempre complicat G.E. i E.G. de Girona. El partit es preveia difícil i no va decebre. Un Vilanova seriós amb la baixa de Rafa, va sortir d’inici amb Adrià a la porteria, Xavi, Marc, Adrià i Paola. Des del primer minut els vilanovins han dominat el partit i es va confirmar amb el primer gol de Paola. A partir d’aquí atacs continus del Vilanova que sempre trobaven resposta amb grans intervencions del porter del G.E. i E.G, probablement un dels millors porters de la categoria, fins arribar al final de la primera part amb 1 a 0. A la segona part el partit va continuar en la mateixa línia, però dos gols més van confirmar el primer triomf de l’Aleví C per 3 a 0.

Gran partit de l’Infantil A, que va derrotar al G.E. i E.G per 5 a 3. Els vilanovins van aixecar un 0 a 2, amb dificultats per posar-se en el marcador amb 2 a 2. En aquest moment els nostres jugadors no tenien confiança en ells mateixos i ven  tenir que tornar a aixecar un 2 a 3 per imposar-se per 5 a 3 en una segona part espectacular amb domini clar dels vilanovins però amb perillosos contraatacs dels rivals .

L’equip Juvenil A no va poder guanyar el seu partit davant el PHC Sant Cugat A. Els nostres jugadors van tenir opcions però no van aconseguir derrotar a un equip sòlid en defensa i amb un bon joc de combinació. Finalment els visitants es van imposar per 3 a 5.