logosuperior01

A+ A A-

Hoquei solidari de la mà de la selecció catalana i la de la vegueria Penedès


Aquest diumenge 23 de desembre serà un dia per recordar pels amants de l’hoquei i la solidaritat, i és que el Club Patí Vilafranca i la Federació Catalana de Patinatge han organitzat una matinal d’hoquei entre les seleccions de la Vegueria Penedès i la Selecció Catalana, on el més important ha estat a banda de l’espectacle ofert per tots els jugadors i jugadores que han participat de la matinal, la recollida de joguines en benefici de la Creu Roja i aliments per al Rebost 
Solidari. 

Els actes han començat a 2/4 d’onze del matí amb l’inici del partit de les seleccions femenines absolutes de la Vegueria i Catalunya, el resultat ha estat de 3 a 7 favorable a la selecció Catalana on les jugadores han donat un bon espectacle i s’ha pogut veure el bon nivell de l’hoquei femení a casa nostra. Les jugadores que han pres part en aquest encontre han estat per part de la Vegueria Penedès: Mònica Ferrer i Laia Navarrete com a porteres, i com a jugadodres: Jana Casany, Paula Gelonch, Maria Nadal, Sheila Torres, Ainhoa Carrillo, Esther Ferrer i Berta Tarrdia, el seleccionador ha estat Oriol Torelló. Per part de la selecció catalana han jugat: Erica Arellano i Cristina Vegas com a porteres i Laia Castro, Vanesa Garcia, Esther Nadal, Anna Casarramona, Carla Guidicci, Cristina Barceló, Anna Espriu, Sara Cristòfol, entrenades per Josep Maria Barberà.

vp-aliments

A continuació hi ha hagut un partit d’homenatge a Jordi Agulló, on s’han enfrontat els equips del CE Noia i del CP Vilafranca de la categoria aleví, és a dir, amb els companys que el Jordi havia jugat en ambdós clubs. Els gols en el marcador no  han pujat degut el caràcter simbòlic i sentimental del partit, ja que reflectia un empat a 11 des de l’inici a la fi, numero que portava el Jordi en la samarreta. Abans del partit els jugadors del Noia, equip on jugava actualment, han donat una samarreta signada per tots ells, als seus pares.

Després d’aquest partit, hi ha hagut el plat fort de la jornada, on s’han agrupat damunt la pista els millors jugadors d’hoquei que hi ha actualment, oferint un bon espectacle d’hoquei d’atac i creant jugades de fantasia, i on tothom s’ho ha passat d’allò més bé. L’interessant del cas, tot i que el resultat no és el més important, cal destacar que la Selecció de la Vegueria Penedès ha guanyat per 7 a 6 a Catalunya. Per part del combinat de les 4 comarques de l’àmbit del Gran Penedès han jugat Jordi Esteve i Luis Gil com a porters i Joan Muntané, Jordi Expósito, Xavi Caldú, Jordi Ferrer, Joan Vázquez, Francesc Bargalló i Jordi Esteva com a jugadors, entrenats per Jordi Garcia. Per part de Catalunya, han jugat com a porters: Jordi Garcia i Guillem Trabal, Enric Torné, Roger Valls, Manel Garcia, Francesc Gil, Jordi Casabayó, Jordi Adroher, Albert Casanovas i Raül Marín, sota la tutela de Jordi Camps.

També cal dir que l’objectiu principal de la jornada, la solidaritat s’ha complert amb escreix, i és que s’han recollit 1300 kg de menjar i més de 100 joguines, que serviran perquè els més necessitat passin unes millors festes.

Des del Club Patí Vilafranca i l’organització de l’acte es manifesta molta satisfacció per com s’han desenvolupat els actes, i agrair a totes les persones, clubs, entitats i col·laboradors que han fet possible que l’espectacle d’avui fos un èxit i que la solidaritat guanyés tots els partits.

Durant els partits els pavelló ha estat ple de gom a gom, on hi ha passat gent del món de l’hoquei moltes altres personalitats com Ivan Tibau (Secretari General de l’Esport), l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, el president  i la gerent de la Federació Catalana Ramon Bassina i Pili Navarro respectivament, entre altres.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN