logosuperior01

A+ A A-

11 equips de la Base a les Lligues preferents

Aquest cap  de setmana els equips alevins, infantils i juvenils jugaven el segon partit per a aconseguir la classificació a les lligues preferents.

L’Aleví A ha guanyat a domicili per 4 a 11 a la pista del Shum Grupo Maestre, certificant d’una forma contundent i brillant la seva classificació per a jugar el Campionat de Catalunya. Els jugadors de Joaquim Benadí s’han mostrat superiors i concentrats a tota l’eliminatòria jugant a bon nivell els dos partits. Per la seva banda l’Aleví C completa la seva classificació guanyant per 8 a 2 a l’Igualada demostrant ser un equip sòlid i compacte amb que aprofita molt be les virtuts dels seus jugadors.

L’equip Infantil A es va desfer amb claredat del C.P. Manlleu per 6 a 0. EL partit es preveia difícil, ja que a l’anada es va aconseguir un empat a 2 que deixava l’eliminatòria oberta. Els nostres jugadors no van donar opció al Manlleu. Durant tot el partit van treballar de valent en defensa, clau per aconseguir la victòria.

L’equip de 2ª Catalana continua amb la bona línia de joc adquirida i va golejar per 10 a 0  al Cambrils CH en un partit en el que la superioritat dels vilanovins es va reflectir en el marcador.

L’equip femení de 2ª Catalana jugava a la difícil pista del Cerdanyola. Les jugadores locals no ens van donar opció i van guanyar per un clar 11 a 1.

En resum, gran èxit dels equips base del C.P. Vilanova que ha aconseguit classificar els equips Prebenjamins Iniciació A i B, els equip Prebenjamins A, B i C i els Benjamins A i C per a jugar el  Campionat de Barcelona i els equips Alevins A i C, l’equip Infantil A i l’equip Juvenil A per a jugar el campionat de Catalunya.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN