logosuperior01

VIC “A”  1  SENTMENAT  2

L’últim partit de la jornada d’avui enfrontava al CP VIC “A” i al Sentmenat. Tots dos equips lluitaven per ser segons de grup. La primera part l’ha guanyat el Sentmenat i la segona l’ha guanyat el Vic. La tercera, jugada de poder a poder ha decantat el resultat a favor del Sentmetat en una partit en el que tots dos equips s’han deixat la pell i han fet gaudir a tots els espectadors d’un gran espectacle

VOLTREGÀ “A”  3  TORRELLES  “A”  1

El Voltregà “A” ha aconseguit la classificació per les semifinals al derrota al Torrelles en un partit molt vistós. A  la primera part, en un partit d’anada i tornada, el Voltregà ha marcat un gol que ha servit per guanyar la part. A la segona i a la tercera, el Voltregà ha desplegat el seu joc i ha doblegat a un Torrelles que no ha perdut la cara el partit en cap moment

TARADELL “A”  3  STA PERPÈTUA  “A”  1

Partit molt emocionat que decidia qui seria semifinalista. El Taradell ha guanyat la primera part i s’ha avançat per 4 a 1 a la segona. Un reacció fulgurant del Sta Perpètua ha igualat la part i tot quedava per decidir a la tercera part. El Taradell més encertat de cara a porta s’ha emportat la part i la classificació per a semis.

CALDES “A”  3  VOLTREGÀ  “C”  1

El Caldes “A” ha aconseguit classificar-se per jugar del 5è al 8è lloc desprès de derrotar al Voltregà “C” per 3 parts a 1. El Caldes ha guanyat les dos primeres parts amb solvència però amb molta resistència del Voltregà. A la tercera part i amb 1 a 0 a favor del Caldes el Voltregà ha empatat amb un jugador menys que mostra l’entrega i la qualitat d’aquest equip de primer any.

SENTMENAT  2  CP VILANOVA “A”  3

Sentmenat i CP Vilanova “A” han jugat un emocionat partit. A la primera part el Sentmenat s’ha avançat en el marcador. Molt ha treballat el Vilanova per aconseguir l’empat, resultat amb el que ha acabat la primera part. La segona part, vibrant i molt igualada s’ha decidit per un solitari gol del Vilanova. A la tercera s’ha tornat a avançar el Sentmenat i a falta de menys de 2 minuts ha empatat el Vilanova que aconseguia així la classificació

TORRELLES “A” 1 CP VILANOVA “C” 3

Gran partit del CP Vilanova “C” que ha demostrat el perquè han arribat a aquesta fase final. Els vilanovins han aconseguit guanyar el partit per 1 a 3 parts desprès de fer les dos primeres parts amb molta intensitat i amb gols de gran qualitat. A la tercera el Torrelles s’ha posat per davant, i ràpidament ha estat equilibrat pels vilanovins amb un gran gol. Un segon gol vilanoví semblava que donava la victòria però finalment el Torrelles ha empatat la part.

STA PERPÈTUA  “A”  3  PCH SANT CUGAT “A”  2

Partit vibrant el que han jugat el Sta Perpètua “A” i el Sant Cugat “A”. A la primera part desprès d’un joc d’anada i tornada ha acabat amb empat a 1 gols. La segona part ha seguit la mateixa línia de joc però el St Perpètua ha estat més inspirat i ha guanyat per 2 a 1. La tercera part, molt emocionat ha acabat amb un empat a 2 gols

CP VOLTREGÀ “C”  1  ARENYS DE MUNT “A”  3

Debut del CP Voltregà “C” amb l’Arenys de Munt “A” amb nervis però amb moltes ganes.  L’Arenys buscava la victòria per sentenciar la classificació a semifinals. Desprès d’una primera part que ha acabat en taules, L’Arenys s’ha imposat a les dos parts següents no sense problemes per aconseguir el resultat final de 1 a 3.

CP VILANOVA “A” 3 CP VIC “A” 0

Un gran CP Vilanova ha sortit a per tots a la primera part. Amb molta pressió ha aconseguit sorprendre al CP Vic i s’ha emportat la primera part per 3 a 1. A la segona part l’equip no ha baixat la intensitat i ha guanyat per 3 a 0 amb grans gols. La tercera part també ha caigut del costat vilanoví per 2 a 0. El Patí s’emporta una victòria per 3 a 0 molt important.

CP VILANOVA “C”  1  CP VOLTREGÀ “A”  2

Partidàs el que hem pogut veure fa uns minuts al pavelló de les Casernes. Un gran Vilanova a la primera part ha guanyat per 3 a 1 creant moltes ocasions. A la segona el Voltregà ha demostrat el perquè està aquí i s’ha emportat la part per 0 a2. A la tercera, l’encert del Voltregà ha estat clau per guanyar la part. Dos pals i una falta directa fallada han castigat a un bon Vilanova. Victòria important del CP Voltregà “A”

SANT CUGAT "A" 2 TARADELL "A" 2

Desprès d'una primera part amb empat a 0 gols el Taradell "A" s'ha emportat la segona part amb un solitari gol. A la  tercera part el partit s'ha tornat d'anada i tornada amb un gol per cada equip fins a falta de 12 segons a on el Sant Cugat "A" ha marcat el 2 a 1. Amb aquest parcial el resultat final ha estat d'empat a 2 gols.

ARENYS DE MUNT "A"  3 CALDES "A" 2

Espectacular partit el que han jugat l'Arenys de Munt "A" i el Caldes "A". Les dos primeres parts han acabat amb empat a gols an una gran actuació dels dos portes que han  fet grans aturades. A la tercera part, el partit a continuat en la mateixa línia, molta igualtat i molta emoció. I com no el gol que ha donat la victória a l'Arenys de Munt "A" ha arribat a falte de 10 segons. Gran partit d''hoquei.