logosuperior01

A+ A A-

VIC “A”  1  SENTMENAT  2

L’últim partit de la jornada d’avui enfrontava al CP VIC “A” i al Sentmenat. Tots dos equips lluitaven per ser segons de grup. La primera part l’ha guanyat el Sentmenat i la segona l’ha guanyat el Vic. La tercera, jugada de poder a poder ha decantat el resultat a favor del Sentmetat en una partit en el que tots dos equips s’han deixat la pell i han fet gaudir a tots els espectadors d’un gran espectacle

VOLTREGÀ “A”  3  TORRELLES  “A”  1

El Voltregà “A” ha aconseguit la classificació per les semifinals al derrota al Torrelles en un partit molt vistós. A  la primera part, en un partit d’anada i tornada, el Voltregà ha marcat un gol que ha servit per guanyar la part. A la segona i a la tercera, el Voltregà ha desplegat el seu joc i ha doblegat a un Torrelles que no ha perdut la cara el partit en cap moment

TARADELL “A”  3  STA PERPÈTUA  “A”  1

Partit molt emocionat que decidia qui seria semifinalista. El Taradell ha guanyat la primera part i s’ha avançat per 4 a 1 a la segona. Un reacció fulgurant del Sta Perpètua ha igualat la part i tot quedava per decidir a la tercera part. El Taradell més encertat de cara a porta s’ha emportat la part i la classificació per a semis.

CALDES “A”  3  VOLTREGÀ  “C”  1

El Caldes “A” ha aconseguit classificar-se per jugar del 5è al 8è lloc desprès de derrotar al Voltregà “C” per 3 parts a 1. El Caldes ha guanyat les dos primeres parts amb solvència però amb molta resistència del Voltregà. A la tercera part i amb 1 a 0 a favor del Caldes el Voltregà ha empatat amb un jugador menys que mostra l’entrega i la qualitat d’aquest equip de primer any.

SENTMENAT  2  CP VILANOVA “A”  3

Sentmenat i CP Vilanova “A” han jugat un emocionat partit. A la primera part el Sentmenat s’ha avançat en el marcador. Molt ha treballat el Vilanova per aconseguir l’empat, resultat amb el que ha acabat la primera part. La segona part, vibrant i molt igualada s’ha decidit per un solitari gol del Vilanova. A la tercera s’ha tornat a avançar el Sentmenat i a falta de menys de 2 minuts ha empatat el Vilanova que aconseguia així la classificació

TORRELLES “A” 1 CP VILANOVA “C” 3

Gran partit del CP Vilanova “C” que ha demostrat el perquè han arribat a aquesta fase final. Els vilanovins han aconseguit guanyar el partit per 1 a 3 parts desprès de fer les dos primeres parts amb molta intensitat i amb gols de gran qualitat. A la tercera el Torrelles s’ha posat per davant, i ràpidament ha estat equilibrat pels vilanovins amb un gran gol. Un segon gol vilanoví semblava que donava la victòria però finalment el Torrelles ha empatat la part.

STA PERPÈTUA  “A”  3  PCH SANT CUGAT “A”  2

Partit vibrant el que han jugat el Sta Perpètua “A” i el Sant Cugat “A”. A la primera part desprès d’un joc d’anada i tornada ha acabat amb empat a 1 gols. La segona part ha seguit la mateixa línia de joc però el St Perpètua ha estat més inspirat i ha guanyat per 2 a 1. La tercera part, molt emocionat ha acabat amb un empat a 2 gols

CP VOLTREGÀ “C”  1  ARENYS DE MUNT “A”  3

Debut del CP Voltregà “C” amb l’Arenys de Munt “A” amb nervis però amb moltes ganes.  L’Arenys buscava la victòria per sentenciar la classificació a semifinals. Desprès d’una primera part que ha acabat en taules, L’Arenys s’ha imposat a les dos parts següents no sense problemes per aconseguir el resultat final de 1 a 3.

CP VILANOVA “A” 3 CP VIC “A” 0

Un gran CP Vilanova ha sortit a per tots a la primera part. Amb molta pressió ha aconseguit sorprendre al CP Vic i s’ha emportat la primera part per 3 a 1. A la segona part l’equip no ha baixat la intensitat i ha guanyat per 3 a 0 amb grans gols. La tercera part també ha caigut del costat vilanoví per 2 a 0. El Patí s’emporta una victòria per 3 a 0 molt important.

CP VILANOVA “C”  1  CP VOLTREGÀ “A”  2

Partidàs el que hem pogut veure fa uns minuts al pavelló de les Casernes. Un gran Vilanova a la primera part ha guanyat per 3 a 1 creant moltes ocasions. A la segona el Voltregà ha demostrat el perquè està aquí i s’ha emportat la part per 0 a2. A la tercera, l’encert del Voltregà ha estat clau per guanyar la part. Dos pals i una falta directa fallada han castigat a un bon Vilanova. Victòria important del CP Voltregà “A”

SANT CUGAT "A" 2 TARADELL "A" 2

Desprès d'una primera part amb empat a 0 gols el Taradell "A" s'ha emportat la segona part amb un solitari gol. A la  tercera part el partit s'ha tornat d'anada i tornada amb un gol per cada equip fins a falta de 12 segons a on el Sant Cugat "A" ha marcat el 2 a 1. Amb aquest parcial el resultat final ha estat d'empat a 2 gols.

ARENYS DE MUNT "A"  3 CALDES "A" 2

Espectacular partit el que han jugat l'Arenys de Munt "A" i el Caldes "A". Les dos primeres parts han acabat amb empat a gols an una gran actuació dels dos portes que han  fet grans aturades. A la tercera part, el partit a continuat en la mateixa línia, molta igualtat i molta emoció. I com no el gol que ha donat la victória a l'Arenys de Munt "A" ha arribat a falte de 10 segons. Gran partit d''hoquei.

Darrera actualització de dissabte, 23 maig 2015 19:58

Visites: 1332

TARADELL “A” 1  VOLTREGÀ “A” 3

La final no podia ser menys que la resta de partits i hem gaudit d’un partit d’hoquei total. Una primera part amb molta intensitat ha acabat en empat a un gol. A la segona par el Voltregà ha imposat un ritme més alt, i el Taradell sense canvis ho ha notat. El Voltregà ha aconseguit guanyar la part per 3 a 0. A la tercera amb un Taradell molt pressionat, el Voltregà ha marcat per sentenciar el partit. Felicitats a aquest grans campìons

ARENYS DE MUNT “A” 2  VILANOVA  “A” 1

El partit pel tercer i quart que ha enfrontat a Arenys de Munt “A” i Vilanova “A” no ha decebut a les expectatives. En una primera sense control l’Arenys ha aconseguit guanyar-la i posar pressió als vilanovins. A la segona, la pressió ha anat be als jugadors del patí que han aconseguit guanyar amb solvència.  A la tercera l’Arenys s’ha avançat en el marcador i això ha marcat la part. Els vilanovins han pressionat i l’Arenys ha sortit a la contra. Al final victòria justa de l’Arenys i salutació conjunta de tots dos equips.

CALDES “A” 2  VILANOVA  “C” 3

Desprès d’un partit intens, el CP Vilanova “C” ha aconseguit la cinquena posició al derrotar a un més que digne rival, el Caldes “A”, que ha fet un partit esplèndid. La primera part ha acabat en taules a 0 gols amb una impressionant actuació dels porters, probablement dos dels 3 millors del campionat. A la segona, un empat a 2 gols, amb 4 gols espectaculars ho deixava tot per a la tercera part. El Vilanova ha aconseguit fer un gol, però el Caldes ho ha intentat tot per empatar. Finalment amb molt de patiment el partit ha estat pels vilanovins.

STA PERPÈTUA “A” 3  SENTMENAT  “A” 2

Gran partit el que hem pogut veure fa uns instants al pavelló de les Casernes. Tots dos equips han  sortit a guanyar el partit. Una vegada més els portes han estat determinants aturant gran quantitat d’ocasions. La igualtat entre tots dos equips era màxima i finalment el partit s’ha decidit per faltes directes a favor del Sta Perpètua “A”

VOLTREGÀ “A” 2  VILANOVA  “A” 1

Espectacular partit, i gran victòria del Voltregà “A”, que ha dos primeres parts pràcticament perfectes recolzades amb una actuació brillant del porter que ha evitat una darrera l’altre les ocasions generades pels jugadors del Vilanova, sobretot a la segona part a on la pressió la tenien els vilanovins que no tenien marge d’error, A la tercera part el Vilanova no ha defallit i ha marcat dos gols regeneradors per deixar el marcador definitiu en 2 a 1.

ARENYS DE MUNT  “A” 1 TARADELL “A” 2

El Taradell “A” ha aconseguit passar a la final de forma brillant guanyant les dos primeres davant un Arenys de Munt que ha fet un gran joc. L’efectivitat del Taradell al contraatac ha estat clau per aconseguir la victòria. A la tercera l’Arenys de Munt “A” ha demostrat perquè han arribat a semifinals i ha deixat el marcador final de 1 a 2.

VILANOVA "C" 3 SENTMENAT 2

Emocionant, molt emocionant és la paraula que descriu el partit. Una primera part amb moltes ocasions a on els dos portes han estat sublims ha acabat amb un empat a 0. A la segona part el Vilanova ha aconseguit marcar dos gols i guanyar la part davant  d'un Sentmenat molt combatiu. A la tercera part l'espectacle ha estat total, Sentmenat i Vilanova lluitant de poder a poder. S'ha avançat el Sentmenat amb un gran gol desprès de punxar una xut llunyà. Un gol de Pau a falta de 29 segons ha empatat la part i ha donat la classificació al Vilanova

CALDES “A” 3 STA PERPÈTUA “A” 2

Espectacular partit per inaugurar la jornada el que ens han ofert el Caldes “A” i el Sta Perpètua “A”. Cap dels dos equips ha especulat i l’atac ha estat la nota predominant. En aquest “toma i dac” el Caldes ha aconseguit una victòria merescuda davant un gran rival que ha lluitat fins l’últim segon

Darrera actualització de diumenge, 24 maig 2015 16:30